10 ВЕРЕСНЯ о 10:50 – СВІТОВА ПРЕМ’ЄРА НОВОГО LAND ROVER DEFENDER У ФРАНКФУРТІ

Источник: podii.in.ua
10 ВЕРЕСНЯ о 10:50 – СВІТОВА ПРЕМ’ЄРА НОВОГО LAND ROVER DEFENDER У ФРАНКФУРТІ
  • Презентація нового Land Rover Defender відбудеться у вівторок, 10 вересня, о 10:50 за київським часом.
  • Вперше автомобіль буде представлено на міжнародному автомобільному салоні у Франкфурті, Німеччина.
  • Слідкувати за трансляцією у режимі реального часу можливо за посиланням на офіційному YouTube каналі Land Rover або на Facebook сторінці.

 

У вівторок, 10 вересня о 10:50 за київським часом на Франкфуртському автосалоні відбудеться світова презентація нового Land Rover Defender.

У своїй першій експедиції новий Defender пройшов шлях через випробування витривалості у віддаленій Долині замків у Чаринському каньйоні на кордоні Казахстану та Китаю. Висота стін каньйонів сягає 300 метрів. Усю розкіш та потужні можливості моделі глядачі побачать завтра на міжнародному автосалоні у Франкфурті.

Слідкувати за трансляцією можливо у режимі реального часу за посиланням на офіційному YouTube каналі Land Rover або на Facebook сторінці. Прийом попередніх замовлень на новинку в Україні очікується у жовтні 2019 року.

«Завтра на світовому дебюті розкриються усі таємниці. Всі нарешті дізнаються, якими будуть нові стилістичні та інженерні рішення, а також переконаються у неперевершеній потужності та витривалості Land Rover Defender. Запрошуємо на власні очі побачити, як буде відбуватися світова прем’єра  оновленої моделі», – зазначив бренд директор Jaguar Land Rover в Україні Андрій Ханін.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть