До 60-річчя створення триточкового ременя безпеки Volvo запускає ініціативу #SelfieForSafety

Источник: podii.in.ua
Volvo Volvo Cars
До 60-річчя створення триточкового ременя безпеки Volvo запускає ініціативу #SelfieForSafety

Лідер у галузі автомобільної безпеки Volvo Cars цьогоріч святкує 60-річчя створення триточкового ременя безпеки для автомобілів. Представлений ще у 1959 році, такий ремінь став невід’ємною частиною кожного сучасного автомобіля і щодня рятує мільйони життів. До визначної дати компанія Volvo Cars запускає глобальну ініціативу #SelfieForSafety. Мета – нагадати водіям та пасажирам автомобілів про необхідність базових елементів безпеки. 

Приєднатися до ініціативи можна за три прості кроки:

  1. Зробити фото за кермом авто із застебнутим ременем безпеки. Важливо: авто має бути припаркованим.
  2. Запропонувати пасажирам у вашому авто також зробити фото і опублікувати його у своїх соціальних мережах.
  3. Зробити пост на своїй сторінці із нагадуванням про важливість використання ременів безпеки, закликом приєднатися, хештегом #SelfieForSafety та тегом сторінок Volvo у соціальних мережах: @volvocars.ukraine у Instagram та @VolvoCarsUkraine у Facebook.

На основі опублікованих селфі компанія Volvo Cars буде аналізувати звички водіїв за кермом, щоб у майбутньому втілювати ці знання для розробки нових технологій безпеки.

До цієї ініціативи приєдналися лідери думок: композитор Євген Хмара, лідер гурту «Друга Ріка» Валерій Харчишин, ведуча Яніна Соколова, зіркова родина Юрій Горбунов і Катерина Осадча та інші.

«В Україні використання ременів безпеки сприймається як добровільна опція. У деяких автомобілях такі ремені можуть бути несправні або взагалі відсутні. Але насправді пристебнутися – це обов’язкова умова під час користування будь-яким авто. Глобальною ініціативою #SelfieForSafety ми хочемо нагадати, що безпека – це важливо. А ремінь безпеки може колись врятувати саме ваше життя», – прокоментував Артем Ткаченко, комерційний директор Volvo, ТОВ «Віннер Імпортс Україна, Лтд».

Ініціативу #SelfieForSafety створено у рамках глобальної стратегії Volvo з підвищення рівня безпеки в автомобілях. Мета компанії – зробити так, щоб жодна людина не загинула або не зазнала серйозних ушкоджень у нових  автомобілях бренду. З 2020 року всі автомобілі Volvo будуть мати обмеження швидкості 180 км/год. Компанія постійно розробляє та впроваджує інновації з безпечного керування автомобілем. Серед останніх розробок – сенсорні датчики, які моніторять стан водія за кермом та дозволяють системам автомобіля втручатися, якщо водій не реагує на застережні знаки та ризикує зазнати ушкоджень.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть