JAGUAR LAND ROVER ВІДКРИВАЄ ДВЕРІ КОНЦЕПТУАЛЬНОГО ДИЛЕРСЬКОГО ЦЕНТРУ В ХАРКОВІ

Источник: podii.in.ua
JAGUAR LAND ROVER
JAGUAR LAND ROVER ВІДКРИВАЄ ДВЕРІ КОНЦЕПТУАЛЬНОГО  ДИЛЕРСЬКОГО ЦЕНТРУ В ХАРКОВІ

28 жовтня 2019 року в Харкові відкрив двері концептуальний дилерський центр Jaguar Land Rover Харків. Подібно до інших концептуальних дилерських центрів Jaguar Land Rover, будівля в Харкові збудована відповідно до глобальних стандартів британського «арочного» дизайну приміщень.

Починаючи з 2016 року Jaguar Land Rover створює мережу нових концептуальних дилерських центрів по всій Україні. Jaguar Land Rover Харків також є двобрендовим салоном та поєднує обидва всесвітньо відомі британські бренди: Jaguar та Land Rover.

Новий концептуальний центр у Харкові займає площу в 2752 м2. Для комфорту клієнтів на території Jaguar Land Rover Харків облаштовано сучасний сервіс на 8 підйомників, простору зручну парковку та окрему складську зону. Кожен клієнт Jaguar Land Rover Харків зможе зручно дістатися дилерського центру, залишити авто під наглядом на стоянці та скористатися можливістю техобслуговування свого автомобілю. Професіонали Jaguar Land Rover Харків, які проходять регулярне навчання на базі офіційного імпортера, оглянуть авто та потурбуються про те, щоб клієнти і надалі могли безпечно та із задоволенням керувати власним авто.

У салоні площею  540 м2 клієнти центру зможуть оглянути 5 моделей Jaguarта 5 моделей Land Rover. Найновіші розробки світового автовиробника будуть майже у самому серці Харкова за адресою вул. Шевченка, 157. Перші ж хвилини перебування у новому дилерському центрі стануть незабутніми, адже на гостей очікує комфортна зона для відпочинку, баріста-бар, оточення британського дизайну та професійна турбота.

Особливістю обслуговування концептуальних центрів Jaguar Land Rover є те, що автомобілі передаються на сервіс у зоні drive-in – спеціально обладнаному критому приміщенні, що значно вирізняє салон британських брендів від інших. Також, у приміщенні облаштовано зону персоналізації авто, де кожен клієнт бренду може створити свій власний автомобіль відповідно до побажань та смаків завдяки широкій лінійці кольорів кузова, зразків оздоблення салону та декоративних вставок.

Клієнти нового концептуального центру Jaguar Land Rover матимуть доступ до преміальних фінансових послуг за програмами Jaguar Finance та LandRover Finance. Завдяки зручним умовам від фінансового партнера «Креді Агріколь Банк» відсоткова ставка за кредитом становить лише від 0,01%*. 

Також, автовласники зможуть швидко отримати у користування автомобілі брендів Jaguar Land Rover за програмою Jaguar Лізинг та  Land Rover Лізинг від 0%**. Відчутними перевагами програми є захист об’єкта лізингу, а також те, що списання всіх відсотки та комісії по користуванню лізингом відносяться на валові витрати. Також, можливе одержання податкового кредиту на суму ПДВ від вартості предмету лізингу. А завдяки надійним пропозиціям по страхуванню клієнт одразу отримує зареєстрований та застрахований автомобіль з КАСКО (франшиза – 0%), OСЦПВ і ДЦВ (страхова сума – 500 000 гривень).

 

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть