Офіційно презентували новий кросовер Volkswagen Taos

Источник: podii.in.ua
Volkswagen Taos
Офіційно презентували новий кросовер Volkswagen Taos

Компанія Volkswagen представила компактний кросовер Taos, який є найближчим «родичем» моделі для китайського ринку – Volkswagen Tharu. При цьому у кросовера Taos інші фари, радіаторна решітка зі світлодіодною перемичкою і інший бампер. У задній частині новинка повторює модель Tharu, за винятком модернізованого бампера і оригінальної оптики.

Довжина нового кросовера Volkswagen Taos становить 4465 мм, а відстань між осями – 2690 мм. Об’єм багажного відсіку моделі 796 літрів (по американській методиці SAE), а якщо скласти задні крісла, то цей показник зростає до 1877 літрів.

Салон нового Volkswagen Taos в основних рисах повторює модель Tharu, за винятком оновленого рульового колеса і інших матеріалів обробки. На фото показана топова версія новинки, а в базовому виконанні вона буде мати скромний дисплей медіасистеми замість 8-дюймого тачскріну мультимедіа MIB3.

Крім того, базова версія Volkswagen Taos буде позбавлена контурного підсвічування салону, бездротової зарядки телефону, двохзонного клімат-контролю і деяких електронних систем безпеки, зокрема, функції автогальмування, хоча всі машини цього сегменту у стартовій версії її мають.

На ринку США Volkswagen Taos буде оснащуватися 1,5-літровим турбо-двигуном TSI з лінійки EA211 Evo. Його потужність становить 160 к.с., а максимальний обертовий момент – 249 Нм. Для базових версій цей мотор укомплектують переднім приводом і 8-діапазонним “автоматом”, а для більш просунутих – системою повного приводу і 7-діапазонним «роботом» DSG з двома зчепленнями.

При цьому для країн Латинської Америки запропонують версії нового Volkswagen Taos з іншим мотором. Мова йде про 1,4-літровий агрегат з наддувом, який видає 150 к.с. і 250 Нм крутного моменту. Він буде працювати тільки з переднім приводом і 6-діапазонним “автоматом”. Продажі новинки на зазначених ринках повинні початися влітку наступного року.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть