Старт замовлень Porsche Panamera «10 Years Edition» в Україні

Источник: podii.in.ua
Porsche Panamera
Старт замовлень Porsche Panamera «10 Years Edition» в Україні

Ювілейна модель Porsche Panamera «10 Years Edition»

Porsche відзначає десятирічний ювілей Panamera випуском спеціальної версії моделі. Panamera «10 Years Edition» відрізняється розширеним базовим оснащенням і технологіями ходової частини, а також додатковими ексклюзивними акцентами. Наприклад, нові 21-дюймові колісні диски Panamera Sport Design кольору White Gold Metallic з блиском. Надпис «Panamera10» на передніх дверях, також виконаний в кольорі White Gold Metallic, пропонується тільки у спеціальній версії моделі. Крім того, всередині автомобіля на панелі з боку переднього пасажира і на накладках порогів нанесений ювілейний логотип. Салон має часткову шкіряну обробку чорного кольору та декоративну строчка кольору White Gold. Нове ювілейні моделі представлені у версіях Panamera 4 та Panamera 4 E-Hybrid, а також у кузові Sport Tourismo.

Додаткові опції в базовій комплектації

Моделі Panamera «10 Years Edition» серійно оснащені численними додатковими опціями для забезпечення комфорту і безпеки. У розширену базову комплектацію входять світлодіодні матричні фари з системою PDLS Plus, система допомоги при зміні смуги руху та система дотримання смуги руху, включаючи функцію розпізнавання дорожніх знаків, система допомоги при паркуванні з камерою заднього виду, панорамний дах, тоноване скло Privacy, комфортні сидіння з 14-позиційним регулюванням, обігрівом і гербом Porsche на підголівниках, доводчики дверей, цифрове радіо і аудіосистема об'ємного звучання BOSE® Surround Sound.

З адаптивною трикамерною пневмопідвіскою з системою регулювання жорсткості амортизаторів Porsche Active Suspension Management (PASM) і підсилювачем кермового управління Plus, включеними в базову комплектацію, моделі Panamera10 ідеально підготовлені для динамічного руху. Гібридні моделі Panamera «10 Years Edition» комплектуються бортовим зарядним пристроєм, розрахованим на зарядну потужність 7,2 кВт замість стандартних 3,6 кВт.

Panamera 4 «10 Years Edition» із 3,0-літровим двигуном бітурбо потужністю 243 кВт (330 к.с.) вже доступна до замовлення. Сумарна потужність гібридного приводу, що складається з 2,9-літрового бензинового двигуна бітурбо і електродвигуна, становить 340 кВт (462 к.с.).

Старт замовлень

Офіційна дилерська мережа Porsche в Україні оголошує старт замовлень ювілейної Panamera «10 Years Edition». Автомобіль буде доступний у двох версіях протягом 2020 року. 

Модель

Вартість, гривень*

Panamera 4 10 Years Edition

Від 2 794 010 гривень*

Panamera 4 E-Hybrid 10 Years Edition

Від 3 102 950 гривень*

Спорткар та седан преміум класу: історія Panamera

Як жоден інший автомобіль преміум класу, Panamera з 2009 року поєднує в собі притаманну спорткарам динаміку з комфортом і технологічною довершеністю седана. Крім того, як носій технічних інновацій, які пізніше знайшли своє застосування в інших моделях Porsche, Panamera за минулі десятиліття стала втіленням розкоші та динаміки, ідеально вливаючись в легендарну історію бренду. Сучасне друге покоління моделі виробляється на заводі Porsche в Лейпцигу з 2016 року. На сьогоднішній день продано понад 250 000 автомобілів.

Топ-модель Panamera Turbo отримала також пневмопідвіску з обсягом, який додатково підключається, і висувний задній спойлер. Нова концепція індикації і управління, використана в Gran Turismo, також визначила напрямок для інших модельних рядів Porsche.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть