У ЛОНДОНІ ВІДКРИЛАСЯ ВИСТАВКА АВТОМОБІЛІВ «BOND IN MOTION» З ФІЛЬМУ «007: НЕ ЧАС ПОМИРАТИ»

Источник: podii.in.ua
BOND IN MOTION
У ЛОНДОНІ ВІДКРИЛАСЯ ВИСТАВКА АВТОМОБІЛІВ «BOND IN MOTION»  З ФІЛЬМУ «007: НЕ ЧАС ПОМИРАТИ»

На новій виставці представлені:

  • Каскадерська копія Aston Martin DB5 Джеймса Бонда з ушкодженнями і слідами від куль
  • Aston Martin V8 Джеймса Бонда
  • Land Rover Series III Джеймса Бонда з Ямайки
  • Новий Land Rover Defender 110 Еша з ушкодженнями після переслідування у Норвегії
  • Мотоцикл Triumph Scrambler 1200 XE, на якому їздив Прімо у місті Матера, Італія
  • Скутер Royal Alloy GT125 Номі з Ямайки

КЕРІВНИК ЗІ СПЕЦЕФЕКТІВ І БОЙОВИХ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ КРІС КОРБУЛД

«007: Не час помирати» – це п’ятнадцятий фільм про Джеймса Бонда, у створенні якого бере участь Кріс Корбулд, та його дев’ятий фільм у ролі керівника зі спецефектів.

«Команда для роботи з транспортними засобами складалася з близько 20 техніків, які співпрацювали з численними інженерами компаній Aston Martin і Jaguar Land Rover.

Перші переговори з Aston Martin і Jaguar Land Rover розпочалися у жовтні 2018 року, і відтоді було проведено багато обговорень для з’ясування вимог фільму до автомобілів. Aston Martin виготовив 8 моделей DB5 на замовлення, а також великий асортимент запасних частин для зйомок екшн-сцен у місті Матера. Aston Martin надав дві останні моделі DBS Superleggera та три Aston Martin V8, які використали у фільмі “007: Живі вогні“.

Водночас домовлялися з Jaguar Land Rover – про випуск першої партії з восьми нових Land Rover Defender, місію яких втаємничували під час розробки авто.

Деякі моделі DB5 і Defender були оснащені захисними каркасами, запобіжними паливними елементами, системами пожежогасіння, гідравлічними ручними гальмами, роз'єднувачами акумуляторів, гоночними сидіннями і ременями безпеки з п'ятьма точками кріплення. Моделі DB5 оснащені міні-гарматами M134, що з'являються з фар, які відкидаються, мінами, які випадають з-під заднього бампера, і LED номерним знаком.

Також у фільмі знімали Land Rover Series III Джеймса Бонда, скутер Royal Alloy GT125, зйомки якого проходили на Ямайці, і мотоцикл Triumph Scrambler 1200 XE, що знімався у місті Матера.

Я впевнений, що глядачі будуть у захваті від екшн-сцен, в яких Aston Martin DB5 у бойовому режимі і на повній швидкості їздитиме вулицями історичного міста Матерая. Оскільки воно збудоване на схилі пагорбу, жителі дивилися на зйомки трюків з балконів, дахів та садів. І щоразу легендарний автомобіль Джеймса Бонда зривав аплодисменти».

КООРДИНАТОР ТРЮКІВ ЛІ МОРРІСОН

«Як координатор трюків фільму “007: Не час помирати“ я керував командою зі 100 каскадерів. Це мій п’ятий фільм про Джеймса Бонда, і з кожним фільмом трюки стають більш масштабними та складними.

Усі автомобілі зі зйомок продемонстрували себе якнайкраще. Ми розуміли, що цього разу знадобиться авто з відмінними позашляховими можливостями, і новий Land Rover Defender виправдав наші очікування. Всі авто пройшли випробування найекстремальнішими умовами зйомок переслідувань і показали свій нестримний характер. 

Спеціально провели модифікацію трьох мотоциклів Triumph Scrambler і Tiger 900, аби вони змогли витримати суворі умови під час зйомок перегонів у Норвегії та Італії. Деякі сцени можна побачити вже у першому трейлері. Я дуже пишаюся тим рівнем трюків, якого ми досягли у цій частині франшизи про Джеймса Бонда, і буду радий побачити реакцію глядачів після прем’єри фільму».

КАСКАДЕР-ВОДІЙ МАРК ХІГГІНС

«Під час зйомок “007: Не час помирати" я був водієм Aston Martin DB5. Для зйомок каскадерських трюків створили вісім копій цього авто. І кожна – з різними конфігураціями, корисними та легкими у керуванні. Це надзвичайний автомобіль. Зйомки проходили влітку в Італії протягом семи тижнів. Матера – неймовірно красиве місто, але доволі складне для зйомок автомобільних перегонів: багато людей, вузькі вулиці з бруківкою разом із низьким рівнем зчеплення. 

“007: Не час помирати" став моїм четвертим фільмом про Джеймса Бонда. Я із задоволенням працював над цією стрічкою та вже в очікуванні прем’єри у квітні».

ВІДЕО

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть