У Мінсоцполітики розповіли, коли і як перерахують пільги і субсидії за газ

Источник: podii.in.ua
У Мінсоцполітики розповіли, коли і як перерахують пільги і субсидії за газ

У лютому Міністерство соціальної політики донарахує субсидію та пільгу за нову послугу з розподілу природного газу автоматично – без потреби додатково звернення громадян.

Як повідомляє пресслужба міністерства, перерахунок буде здійснено за січень і лютий 2020 року.

Зазначається, що нові платіжки із повною вартістю надійшли отримувачам пільг і субсидій через те, що з нового року запроваджено нову систему оплати за газ, коли громадяни окремо мають платити за газ і за його доставку.

"Через те, що відповідні рішення НКРЕКП вступили в силу лише з початку року ми в лютому проведемо донарахування розміру пільг та субсидій з урахуванням нової послуги з розподілу природного газу автоматично за два місяці 2020 року. Звертаємо увагу, що відповідне донарахування буде здійснено без додаткової необхідності звернення громадян", - сказав заступник міністра соціальної політики Віталій Музиченко.

Нагадаємо, українцям від січня 2020 року за газ надійшли нові платіжки, які розділені на дві частини. Тепер громадяни окремо мають платити за газ і за його доставку, яку потрібно буде оплачувати щомісяця до 20 числа. За кожен день протермінування українцям обіцяють штраф.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть