В Україні приватизовано 6 спиртзаводів

Источник: podii.in.ua
В Україні приватизовано 6 спиртзаводів

Уряд продовжує успішно реалізовувати Програму реформування та розвитку спиртової галузі. На цьому тижні було приватизовано ще 3  спиртзаводи, загальна сума продажу яких перевищила 130 млн гривень. Загалом від старту приватизації спиртової галузі було приватизовано 6 спиртзаводів на загальну суму 268 млн грн, які після підписання договорів надійдуть до держбюджету. Про це повідомила пресслужба Мінекономіки.

Так, 28 жовтня завершився аукціон з продажу майна Лопатинського МПД та зберігання спирту.  За об’єкт приватизації на торгах змагалися 4 компанії, а стартова ціна зросла у 2,7 рази – з 18,7 млн грн до 50 млн грн.

Ще  один успішний аукціон відбувся 29 жовтня, приватного інвестора отримав Бершадського МПД, який був проданий за 19,8 млн грн.

Крім того, на прозорому онлайн аукціоні було приватизовано Суходільське МПД та зберігання спирту ДП «Укрспирт». В торгах брали участь 4 компанії, а ціна заводу зросла у 2,8 рази – з 21,7 млн грн до 60,3 млн грн.

Фонд Державного Майна України й надалі продовжуватиме підготовку та виставлення об’єктів спиртової галузі на приватизаційні аукціони, тож всі бажаючі матимуть  можливість інвестувати в спиртову галузь.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть