Від сьогодні в Києві обмежуватимуть вхід пасажирів у метро

Источник: podii.in.ua
Від сьогодні в Києві обмежуватимуть вхід пасажирів у метро

З понеділка, 1 червня, Київський метрополітен буде готовий у години пік обмежувати пасажиропотік задля дотримання соціальної дистанції, закриваючи частину входів на окремих станціях.

Про це раніше розповіла Наталія Макогон, заступниця начальника КП Київський метрополітен, в ефірі телеканалу Україна 24.

За її словами, в столичному метро очікують збільшення пасажиропотоку, оскільки все більше киян повертаються до користування підземкою, а також відтепер відновлюється приміське сполучення в області.

Макогон пояснила, що моніторинг пасажиропотоку в метро проводять в режимі реального часу, а обмеження запроваджуватимуть, коли він буде «сильно збільшуватися» на окремих станціях. У такому випадку, якщо працівники метрополітену фіксують, що дотримуватися соціальної дистанцію складно, станція «може працювати на одну або дві вхідних дверей замість трьох».

Замначальника Київського метрополітену також пояснила, що пускати в метро будуть всіх — йдеться лише про те, щоб розосередити пасажирів та дати їм можливість дотримуватися дистанції.

«Всі пасажири поїдуть. Ми зупиняємо тільки пасажирів без масок», — додала Наталія Макогон.

За її словами, таку «обмежувальну» систему пропуску в київському метро практикують давно — наприклад, після проведення масових заходів, концертів, футбольних матчів.

Метро в Києві закрили 18 березня через поширення коронавірусу. Роботу столичної підземки відновили у звичайному режимі 25 травня.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть