Зеленський заробив майже три мільйони на ОВДП

Источник: podii.in.ua
Зеленский
Зеленський заробив майже три мільйони на ОВДП

Глава держави 11 червня вніс зміни до свого майнового стану

Президент України Володимир Зеленський задекларував 2,78 млн грн, отриманих в рахунок погашення вартості облігацій внутрішньої державної позики (ОВДП) та відсотків. Як повідомляє «Главком» з посиланням на сайт НАЗК, відповідні зміни з’явилися в майновому стані глави держави 11 червня.

Цю суму Зеленський відобразив у розділі «Доходи».

Крім цього, 11 червня президент задекларував цінних паперів на загальну суму 2,73 млн грн. Емітентом цінних паперів є міністерство фінансів України.

Нагадаємо, що у 2019 році родина Зеленського отримала кошти в рахунок погашення вартості облігацій внутрішньої державної позики на 5,1 млн грн та придбала ОВДП на 5,2 млн грн. Однак президент не відобразив цього у своїй електронній декларації.

У липні 2020 року Національне агентство з питань запобігання корупції повідомило, що вручило два адмінпротоколи про адміністративне правопорушення президенту Володимиру Зеленському через недекларування змін у майновому стані. 

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть