Чернівецьку область повністю закривають на карантин: рух приватного транспорту обмежать

Источник: podii.in.ua
Чернівецьку область повністю закривають на карантин: рух приватного транспорту обмежать

Чернівецьку область повністю закривають на карантин, аби стримати поширення коронавірусу.

Про це заявив голова Чернівецької облдержадміністрації Сергій Осачук на сторінці в Facebook.

Особливий режим в’їзду та виїзду громадян і транспортних засобів в регіоні починає діяти з опівночі 3 квітня.

За його словами, на в’їзді та виїзді з території Чернівецької області буде встановлено 5 карантинних КПП поблизу стаціонарних дорожніх поліцейських станцій у таких населених пунктах: міста - Вижниця і Новодністровськ, села - Орельці, Звенячин, Атаки. На них працюватимуть рятувальники, поліцейські та нацгвардійці.

"Пости почнуть діяти із 12:00 3 квітня. Із цього моменту будь-який пасажирський транспорт перестануть пропускати", - зазначив Осачук.

Дозволено буде в’їзд та виїзд наступних громадян і транспортних засобів: вантажних автомобілів (що перевозить харчові продукти, промислові товари, товари першої необхідності, сільськогосподарську продукцію); транзитних транспортних засобів (без права зупинки та стоянки на території області); транспортних засобів підприємств та організацій, які забезпечують життєдіяльність області; транспортних засобів сільськогосподарського призначення; транспортних засобів фізичних осіб, місця проживання яких зареєстровано в області, або які мешкають в області та повертаються до місця постійного проживання.

Голова ОДА також зазначив, що в Чернівецькій області у четвер, 2 квітня, офіційно підтверджено ще 28 випадків зараження коронавірусною інфекцією. Серед інфікованих – троє дітей та дев’ятеро людей – старше 55 років.

Загальна чисельність хворих на Буковині від першого встановленого випадку складає 171 особу.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть