Силовики знайшли арсенал зброї бойовика ЛНР, яку той вивіз з Криму у 2014 році

Источник: podii.in.ua

Поблизу одного із населених пунктів Новопсковського району на Луганщині співробітники Служби безпеки виявили схрон із військовими засобами ураження, викраденими у 2014 році з однієї з військових частин ЗCУ в АР Крим. Про це повідомляє прес-центр СБ України.

Зі схованки у лісосмузі оперативники вилучили протитанковий гранатомет РПГ-22, дві осколкові гранати РГ-42, два автомати АК-74 та велику кількість набоїв різного калібру.

За оперативною інформацією, схрон ще у 2014 році облаштував учасник одного із незаконних збройних формувань так званої «ЛНР». Бойовик мав подвійне громадянство України та РФ і на той час мешкав на Луганщині.

Сепаратист контактував із представниками російських спецслужб та, ймовірно, причетний до підриву моста через річку Айдар у селі Підгорівка Старобільського району у липні 2014 року.

На місці знахідки тривають слідчі дії. Заходи з виявлення та знешкодження арсеналу відбувалися у взаємодії з піротехнічним підрозділом ДСНС України та Нацполіцією.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть