Сумний харків’янин викликав поліцію, бо хотів поспілкуватись з патрульнимич

Источник: podii.in.ua
Харьков полиция
Сумний харків’янин викликав поліцію, бо хотів поспілкуватись з патрульнимич

В Харкові чоловік викликав поліцію задля розваги, а коли патрульні почали складати на нього адміністративний протокол, спробував дати їм хабаря. Тепер жартівнику загрожує кримінальна відповідальність.

Як повідомляє у Facebook прес-служба Патрульної поліції Харківської області, екіпаж патрульної поліції прибув на скаргу в Слобідському районі. Заявник повідомив, що йому стало сумно і в такий спосіб він вирішив себе розважити та поспілкуватись з поліцейськими.

Патрульні повідомили чоловіку, що на нього буде складний адміністративний матеріал згідно статті 183 КУпАП (завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

Тоді чоловік почав пропонувати поліцейським хабар у 50 долларів США. Ті відповіли категоричною відмовою та неодноразово попередили про настання кримінальної відповідальності за пропозицію хабаря. Втім, порушник наполягав, і врешті-решт спробував покласти купюру до кишені поліцейської.

Епізод зафіксували нагрудні бодікамери патрульних, після чого на місце викликали слідчо-оперативну групу. Слідчий розгляне питання про кваліфікацію дій громадянина за ст.369 ККУ (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть