У Києві чоловік розбив двері тролейбуса після недопуску до салону: на нього склали адмінпротокол

Источник: podii.in.ua
У Києві чоловік розбив двері тролейбуса після недопуску до салону: на нього склали адмінпротокол

У Києві невідомий чоловік попри встановлену заборону свідомо намагався зайти до тролейбуса, де вже перебувало 10 осіб, а на відмову водія продовжувати рух, порушник розбив скляні двері транспорту.

Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Інцидент стався у Печерському районі на вулиці Московській. 

"Прибувши на місце події, правоохоронці швидко врегулювали конфліктну ситуацію та доставили правопорушника до Печерського управління поліції. Ним виявився 51-річний житель Чернігівської області. На нього склали адміністративний протокол за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення та провели з чоловіком роз'яснювальну бесіду", - йдеться у повідомленні.

За словами начальника ГУ Нацполіції Києва Андрія Крищенка, правоохоронці продовжують забезпечувати контроль за дотриманням обмежень під час карантину, зокрема у частині, що стосується порушень пасажирських перевезень.

"Тож поліція вкотре закликає громадян відповідально ставитись до встановлених правил карантину, адже у разі недотримання протиепідемічних заходів та виявлення порушень працівники поліції будуть негайно вживати заходи, спрямовані на притягнення винних осіб до відповідальності", - сказав він.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть