Україна не поставлятиме воду в Крим до його повної деокупації Росією

Источник: podii.in.ua
Крим деокупація
Україна не поставлятиме воду в Крим до його повної деокупації Росією

Потреби окупованого РФ Криму з точки зору забезпечення водою населення можуть повністю забезпечуватися власними силами півострова, й Україна не буде поставляти воду в Крим до його повної деокупації Росією, заявив віцепрем’єр-міністр України – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков. 

“Ніякої поставки води в Крим з боку України до повної деокупації не буде. Жодних переговорів на цю тему ми не ведемо ні офіційно, ні неофіційно, ніяк”, – сказав Рєзніков.

Він пояснив, що обсяги споживання води в Криму збільшилися через мілітаризацію Росією півострова, збільшення витрат на військові потреби, завезення додаткового населення з материкової Росії. Резніков підкреслив, що відповідальність за всі гуманітарні потреби несе держава-окупант.

“Тому питання і розповіді з боку РФ про те, що щось там не вирішується, і це має вирішувати українська сторона, є нікчемними. На сьогодні вони несуть відповідальність за забезпечення будь-якої гуманітарної потреби, зокрема водопостачання”, – резюмував віцепрем’єр.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть