Українські спецслужби покарали терориста, який наказав знищити Іл-76 ЗСУ в аеропорту Луганська

Источник: podii.in.ua
СБУ терроризм ООС
Українські спецслужби покарали терориста, який наказав знищити Іл-76 ЗСУ в аеропорту Луганська

4 лютого 2017 року у Луганську внаслідок операції українських спецслужб із залученням армійських спецпризначенців було знищено керованим вибухом полковника терористичних НЗФ Олега Анащенка, начальника управління так званої «народної міліції ЛНР».

Це саме цей зрадник у червні 2014 командував всією ППО у луганських терористів і був безпосереднім організатором полювання за транспортником ЗСУ, повідомив спікер МВС України Артем Шевченко у "Фейсбук".

«Сьогодні багато хто згадував у скорботі трагічну загибель у збитому транспортнику Іл-76 під аеропортом Луганська 49 наших воїнів: 9 членів екіпажу і 40 десантників 25-ї Опдбр. На той час це була найбільша одночасна втрата сил АТО у цій війні. І після короткого піднесення від майже безкровного звільнення Маріуполя 13 червня, загибель 49 наших воїнів, які пішли у небо у ніч 14 червня, була шоком і неймовірно пригнічувала всю країну. Це після цього ледь не рознесли на друзки Посольство РФ у Києві. Але я хочу нагадати один маловідомий факт. Вважаю, що знати про це не менш важливо. Так ось, за їхню смерть держава помстилася. Не одразу, щоправда, але покарання неминуче прийшло», — написав Шевченко.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть