В районі проведення ООС затримали бойовика-контрабандиста

Источник: podii.in.ua
терроризм Донбасс ООС
В районі проведення ООС затримали бойовика-контрабандиста

У неділю, 9 серпня, на блокпосту поблизу населеного селища Широкий Станично-Луганського району за підозрою у скоєнні злочину, передбаченого статтею 260 Кримінальним кодексом України, тобто «Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань, військовослужбовці одного з підрозділів угруповання НГУ в ОТУ «Північ» затримали місцевого мешканця, громадянина 1993 року народження, інформує прес-служба МВС.

Під час перевірки документів за відомчою базою МВС України, було встановлено, що чоловік підозрюється в участі у діяльності незаконних збройних формувань, причетний до контрабанди товарів на окупованій території та підлягає затриманню.

Для подальшого з’ясування всіх обставин по даному факту, громадянина було передано співробітникам Національної поліції в Луганській області.

Зазначається, що військовослужбовці Національної гвардії України угруповання НГУ в ОТУ «Північ» і надалі продовжують виконувати покладені на них завдання, забезпечуючи громадський порядок і безпеку у нашій країні.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть