У посольстві Великобританії знову заявили, що Україна обмежує виїзд своїх громадян за кордон (відео)

Источник: podii.in.ua
У посольстві Великобританії знову заявили, що Україна обмежує виїзд своїх громадян за кордон (відео)

Посольство Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії знову заявляє, що Україна обмежує виїзд своїх громадян за кордон.

Як ідеться у повідомленні Посольства Британії в Україні у Facebook, в середу, 3 червня, з'явилася можливість здійснити політ на спеціальному рейсі авіакомпанії SkyUp з Києва до Лондона (відправлення літака - 13:30).

"Будь-ласка, візьміть до уваги, що українська влада поінформувала нас, що лише українці з дозволом на постійне проживання в інших країнах зможуть покинути Україну", - йдеться у повідомленні.

Якщо громадяни України мають дозвіл на постійне проживання у Британії і бажають скористатися зазначеним рейсом, вони повинні написати до 14:00 31 травня листа на електронну адресу [email protected]

Зокрема в цьому листі слід вказати повне ім'я, дату народження, номер паспорта і термін його дії, номер дозволу на проживання і дату завершення терміну його дії, скановану копію цього дозволу, а також деталей відносно маршруту до Британії.

Також слід врахувати, що інформування британським посольством Міністерства закордонних справ України про намір виїхати з України не підтверджує дійсність дозволу на проживання або можливість в'їхати у Британію.

"Остаточне рішення про дозвіл на в'їзд до Сполученого Королівства завжди ухвалюється прикордонними силами Британії у місці прибуття", - сказано у повідомленні.

Окремо сказано, що пасажири, які прибувають у Велику Британію до 8 червня, мають впродовж 14 днів перебувати у самоізоляції.

8 травня Посольство Великої Британії в Україні повідомило, що літак "Міжнародних авіаліній України" 11 травня має здійснити спеціальний рейс з Києва до Лондона. Водночас зазначалося, що українська влада поінформувала, що лише українці з постійним місцем проживання в інших країнах зможуть залишити Україну.

Після цього українські високопосадовці виступили із запереченням, що забороняли виїзд українцям за кордон.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть