Верховна Рада проголосувала за внесення до Держгеокадастру відомостей про кордон України

Источник: podii.in.ua
Верховна Рада проголосувала за внесення до Держгеокадастру відомостей про кордон України

Депутати Верховної Ради у першому читанні проголосавали “за” законопроєкт №3987 про внесення до Державного земельного кадастру відомостей про державний кордон України. 

Законопроект підтримали 276 нардепів.

Проєктом акта пропонується внести зміни до статей 12, 21, 32, 36 закону України «Про Державний земельний кадастр» щодо визначення складу відомостей Державного земельного кадастру про державний кордон України, а також підстав та порядку їх внесення до Державного земельного кадастру.

До Державного земельного кадастру планують внести такі відомості про державний кордон України:

– повні назви суміжних держав;

– графічне зображення лінії державного кордону;

– координати прикордонних знаків та поворотних точок;

– інформацію про документи, на підставі яких встановлено державний кордон;

– дані щодо демаркації (редемаркації, делімітації) державного кордону України.

Відомості про державний кордон України вносяться до Державного земельного кадастру відповідно до затверджених документів демаркації (редемаркації, делімітації) державного кордону України на підставі рішення центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері земельних відносин.

“Дякуємо народним депутатам за підтримку за основу законопроєкту 3987, що дозволить після прийняття закону в цілому внести межі державного кордону України в державний земельний кадастр”, – прокоментував прийняття законопроєкту заступник Міністра Мінекономрозвитку Тарас Висоцький.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть