ЄС пообіцяв підтримку суверенітету і територіальної цілісності України

Источник: podii.in.ua
ЄС Україна
ЄС пообіцяв підтримку суверенітету і територіальної цілісності України

В Євросоюзі стурбовані посиленням військової діяльності РФ навколо кордону з Україною

 

ЄС допоможе Україні в підтримці її суверенітету і територіальної цілісності. Глава дипломатії Євросоюзу висловився щодо останніх дій Росії.

Глава дипломатії ЄС Хосеп Боррель заявив про те, що Євросоюз надасть допомогу Україні проти дій РФ, в разі посилення конфлікту. В даний момент Росія зміцнює військову діяльність на кордоні з Україною, що стало приводом для занепокоєння багатьох країн світу.

 

Нещодавно Боррель спілкувався з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою. В ході розмови політики обговорили напружену обстановку в Україні і підозрілу діяльність Росії. За словами глави дипломатії ЄС, Євросоюз стурбований цією ситуацією і цілком підтримує Україну. Боррель повідомив, що країні буде надана будь-яка допомога, яку зможе надати ЄС.

Надалі глава дипломатії ЄС планує повторно обговорити з Дмитром Кулебою і міністрами закордонних справ країн Євросоюзу це питання. Засідання Ради міністрів закордонних справ ЄС має відбутися вже 19 квітня.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть