Кортні Кокс зіграє головну роль у серіалі "Сяюча долина"

Источник: podii.in.ua
Кортні Кокс зіграє головну роль у серіалі "Сяюча долина"

Кортні Кокс погодилася повернутися на телебачення і зіграти головну роль у комедійному хоррор-серіалі "Сяюча долина" (Shining Vale) телеканалу Starz.

Вона зіграє роль Патриції "Пет" Фелпс – письменниці з залежностями від алкоголю і наркотиків. Про свою юність вона написала роман, який прославив її і зробив символом боротьби за жіночу незалежність. Ось вже багато років, як вона вилікувалася, другий роман так і не написано, сексуальне життя з чоловіком на нулі, діти-підлітки не вважають її авторитетом. Бажаючи якось змінити своє життя, Пет і її сім'я переїжджають у передмістя, в будинок, де колись відбулися загадкові й страшні речі. За чутками, тут живуть демони, і незабаром героїня починає відчувати симптоми одержимості, повідомляє деталі сценарію Deadline.

Сценарій серіалу напишуть Шарон Хоргана і Джефф Астроф ("Методом проб і помилок"), пілотний епізод зніме Дірбла Уолш ("Розповідь служниці").

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть