Авіакомпанія Turkish Airlines почала використовувати нову уніформу бортпровідників на своїх рейсах

Источник: podii.in.ua
Авіакомпанія Turkish Airlines почала використовувати нову уніформу бортпровідників на своїх рейсах

Відтепер бортпровідники флагманського авіаперевізника вітатимуть пасажирів далекомагістральних рейсів у новій уніформі.

Дизайн нової уніформи бортпровідників Turkish Airlines був розроблений на честь святкування 85-ї річниці авіакомпанії. І починаючи з 6-го серпня в нову уніформу буде одягнений льотний екіпаж на далекомагістральних рейсах.

Колірна гама нової уніформи Turkish Airlines включає відтінки червоного кольору і сірого антрациту. Уніформа була протестована у різних кліматичних умовах. Для комфортної роботи бортпровідників 25 000 комплектів уніформи були зшиті за індивідуальними мірками.

Тепер, завдяки комплексному підходу до нового дизайну уніформи, на яку надихнули класичні елементи турецької культури, від хвиль Босфору до візерунків, які використовуються для обробки скляного посуду ручної роботи, керамічних виробів і в каліграфії, уніформа льотного екіпажу, бортових шеф-кухарів і співробітників наземного обслуговування матиме єдиний стиль.

 

Голова правління та виконавчого комітету Turkish Airlines Ількер Айджи так прокоментував новий стиль: «Льотний екіпаж є найважливішою складовою найвищого рівня послуг нашої авіакомпанії, тому ми, як лідери індустрії, дбаємо про його елегантність і комфорт. Я впевнений, що з новою уніформою, яка об'єднує в собі елементи нашої культури, досвід подорожей з нашою авіакомпанією стане ще більш яскравим».

Італійський дизайнер-модельєр Етторе Білотта працював над стилем нової уніформи, пошиттям займався турецький будинок моди Vakko з тканин компанії Altınyıldız, які повністю відповідають льотним нормам авіакомпанії Turkish Airlines.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть