Гороскоп на середу, 18 березня: що чекає на всі знаки Зодіаку

Источник: podii.in.ua
гороскоп
Гороскоп на середу, 18 березня: що чекає на всі знаки Зодіаку

Головною темою в гороскопі обіцяють бути гроші і все, що з ними пов'язано. Зірки попереджають: у цей день будь-який похід в магазин може обернутися непередбачуваними витратами, які здатні пробити у вашому гаманці значну прогалину. Взагалі, будь-які ігри з фінансами не вітаються, особливо це стосується гри на біржі та інших ризикованих операцій – ризик втрат і фатальних помилок надзвичайно високий.

Водночас, день хороший для того, щоб енергійно втілювати в життя давно продумані плани, не передбачають ризику. Займіться такими речами, як навчання, облаштування будинку, творчість – все це обіцяє вам успіх.

Овен

Справа, якій Овен присвятив багато часу і сил, здатне нарешті принести свої приємні плоди. Це може бути фінансовий прибуток, премія, моральна віддача, визнання заслуг або просто приємний сюрприз – одним словом, успіх в будь-якому його вигляді. Втім, Овен не буде схильний розслаблятися. Навпаки, успіх мобілізує його і змусить діяти активніше, адже одна справа – бачити мету, а інше – відчувати, як завдяки твоїм старанням, вона стає все ближче.

Телець

Телець перевершить себе в умінні не тільки заводити знайомства, але і зводити їх нанівець. Енергії, яку дарує йому день, вистачить для того, щоб обзавестися новими зв'язками, як романтичними, так і діловими. А ось що стосується старих знайомих, то тут справа йде навпаки: Телець буде відрізнятися нестриманістю і ризикує зіпсувати відносини навіть з найкращим другом. Щоб цього не сталося, йому слід тримати свої образливі висловлювання при собі – тобто так, як ніби він спілкується з незнайомцем.

Близнюки

У Близнюках може раптово прокинутись ревнощі! Причому, не обов'язково, що це почуття буде спрямовано на кохану людину і що у Близнюків буде для цього привід. Друзі, рідні, колеги по роботі – практично будь-хто ризикує стати об'єктом незрозумілих ревнощів і власницьких настроїв Близнюків. Зірки гороскопу радять не піддаватися спокусі з'ясовувати стосунки – ні до чого хорошого це не призведе. Краще задумайтеся про те, що друзі ваших друзів – не обов'язково ваші суперники. Вони можуть стати вашими друзями теж.

Рак

Не виключено, що Раку захочеться з кимось позмагатися! Здоровий азарт у нього здатне розпалити все, що завгодно, головне, щоб оточуючі зрозуміли: Рак не гірше інших. Не опирайтеся цього імпульсу – він здатний внести родзинку і елемент гри у ваше життя. Головне, щоб все було в міру, і змагання не перетворилося у Раку в доказ своєї переваги.

Лев

Леву можуть виявитися по плечу речі, на які він був нездатний ще місяць або навіть тиждень тому! Зірки гороскопу додадуть йому активності та рішучості, а ще – удачі в справах. Завдяки цьому, Лев буде точно знати, що йому робити і як. Єдине «але»: він буде знати і те, що повинні робити інші. Оточуючим навряд чи сподобається думка запрягтися в упряжку Лева, тому протягом дня Леву слід приготуватися до їх слабких спроб протестувати.

Діва

Діва буде сповнена енергії і впевненості в собі! Ситуація змусить її то і справа опинятися в центрі уваги, проте Діва не вдарить в бруд обличчям. Вона зуміє не тільки впоратися зі своїми обов'язками, але й показати себе при цьому у вигідному світлі. Правда, Діві варто приготуватися до того, що таку нескромну поведінку може спровокувати відверту заздрість оточуючих. Втім, це невелика ціна за те, щоб цілий день відчувати себе на коні.

Терези

Для Терезів актуальна формула: «Все в дім!». Їх дії будуть спрямовані на те, щоб принести користь своїй родині, близьким людям або самому оселі – наприклад, зробивши перестановку або облаштувавши домашній простір. Зірки гороскопу обіцяють, що будь-які кроки і покупки в цьому напрямку виявляться вдалими, порадувавши і самих Ваги, і їх близьких. Головне для них – не порівнювати свій побут з чиїм-небудь ще, інакше Ваги ризикують на порожньому місці зіпсувати собі настрій.

Скорпіон

Скорпіон буде перебувати у вирі подій! Зірки гороскопу наділяють його такими якостями, як енергійність, швидкість прийняття рішень і гострий розум. Йому буде важко залишатися на одному місці – ситуація може вимагати його присутності відразу в декількох місцях! Втім, Скорпіон і сам не проти такої бурхливої діяльності, тим більше що вона обіцяє бути ще і корисної: якісь події або знайомства здатні піднести Скорпіону приємний сюрприз.

Стрілець

Зірки гороскопу обіцяють Стрільцеві підтримку в грошових справах! Це відмінний день для того, щоб присвятити його управління фінансами та примноження капіталу. Так що якщо у Стрільця є план, як підвищити свої доходи, – саме час почати його здійснювати. Розмова з начальством про збільшення зарплати, запуск нового проекту, грошові вкладення і т. д. – будь-який крок Стрільця в потрібному напрямку згодом обіцяє обернутися приємною вагою у його гаманці.

Козеріг

Зірки гороскопу наділяють Козерога здоровими амбіціями, ініціативою і енергією, що б'є через край! Ваш уділ на цей день – бути ведучим, а не веденим, і оточуючим доведеться з цим змиритися. Люди мимоволі будуть підтримувати починання Козерога, якщо ж він захоче діяти один, то і тут має шанс досягти успіху. Відмінний день для того, щоб Козеріг розібрався з будь-якими справами, не відкладаючи їх до нових віників. Проекти, розпочаті сьогодні, практично приречені на успіх!

Водолій

Водолія може очікувати дуже приємний і корисний сюрприз, причому абсолютно несподіваний, буквально на порожньому місці! Можливо, Водолій, йдучи по вулиці, виявить у себе під ногами велику купюру. Або ж він виграє в лотерею, отримає забутий борг, подарунок від шанувальника... Варіантів може бути безліч, так що Йому треба на всяк випадок бути готовим до будь-яким подарункам долі. І, щоб не пропустити їх, уважніше дивитися по сторонах, а також собі під ноги.

Риби

Рибам важко втриматися, щоб не пустити гроші на вітер! Ситуація то і справа буде спокушати їх зробити безглузду покупку або вкласти велику суму в «найнадійніше» діло. Не піддавайтеся цього імпульсу! Навіть якщо вам здається, що ви не проживете без цієї речі і дня, як слід все зважте і – відкладіть покупку. Щоб не спокушати долю, зірки гороскопу радять Рибам оминати яскраві вітрини стороною і не включати телевізор, щоб не стати безвольною жертвою реклами.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть