Місто Дніпро рухатиметься в ритмі музичного фестивалю БеzViz

Источник: podii.in.ua
Місто Дніпро рухатиметься в ритмі музичного фестивалю БеzViz

У перший вікенд серпня на Монастирському острові в Дніпрі дебютує музичний фестиваль БеzViz. Нова зірка на музичному олімпі України засяє у партнерстві з Представництвом ЄС в Україні.

Масштаби заходу вражають – 146 тисяч квадратних метрів слугуватимуть територією розваг, музики та веселощів з 2 по 4 серпня. До 17-ї години там можна буде знайти цікаві активності для дорослих та дітей – кожен знайде щось для душі. Розваги на будь-який смак: шоукейси, майстер-класи, парк розваг, спорт, бар на воді, ярмарок та багато іншого. А от після 17-ї години територія поділиться на три музичні зони, одна з яких гратиме безупинно 72 години. До відвідувачів фестивалю БеzViz приїздять більше 40 різноманітних виконавців.

Спеціально для гостей фестивалю буде представлено Креативну територію ЄС, де кожен бажаючий зможе, відпочиваючи, дізнатися більше про ЄС, європейські цінності та культуру і порелаксувати у зірковому наметі на м’яких пуфах. Також гості фестивалю матимуть унікальний шанс зробити селфі в спеціальній фотозоні ЄС та взяти участь у інших творчих активностях для дітей.

“Європейський союз – це про цінності миру, єдності та співпраці. І ми раді, що новий фестиваль БеzViz зміг відобразити коллаборацію різних поглядів та цінностей. Приємно усвідомлювати, що жодна з них не втратила своєї унікальності, а тільки додала певної особливості та цікавинки. Тож раді запросити вас відпочити та дізнатись більше про європейські цінності у Креативній території ЄС, яка теж влаштувалась на острові.” – коментують у Представництві ЄС в Україні.

Фестиваль територіально розташований на Монастирському острові, до якого можна дістатись через мости, один з яких споруджений спеціально з нагоди БеzViz Festival. Квитки можна придбати онлайн. Подробиці – на сайті організаторів http://bezviz.family

Активності під час фестивалю відбудуться у партнерстві з Представництвом Євросоюзу в Україні в рамках проекту підтримки культурних та спортивних ініціатив в Україні.

 

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть