У Росії силовики відгуляли підвищення під крики: "Життя злодіям!" (відео)

Источник: podii.in.ua
У Росії силовики відгуляли підвищення під крики: "Життя злодіям!" (відео)

Слідчий комітет почав перевірку через відео, на якому високопоставлені співробітники правоохоронних органів відзначають підвищення колеги під крики «АУЄ» і «Життя злодіям».

Як пише Meduza, відеозапис був зроблений в одному з тюменських ресторанів. Там були присутні, зокрема, начальник відділу по боротьбі з організованою злочинністю УМВС області, його заступник та інші високопоставлені співробітники – вони зібралися, щоб відзначити отримання звання майора слідчим Рафіком Агліуліним.

Зазначається, що відео знімав також присутній на заході раніше неодноразово судимий громадянин – він і кричав «Життя злодіям» та «АУЄ».

Пізніше один з учасників заходу спробував виправдатися, що ці вигуки були жартом: «Силовики гуляли, всі ж люди, ви ж самі розумієте».

«Новий день» з посиланням на джерело, близьке до правоохоронних органів, повідомив, що після резонансу в ЗМІ Агліуліна звільнили.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть