За кордоном від коронавірусу лікуються 12 українців, перебувають на карантині 744, - МЗС

Источник: podii.in.ua
МИД Covid-2019
За кордоном від коронавірусу лікуються 12 українців, перебувають на карантині 744, - МЗС

Міністерство закордонних справ України заявляє, що за кордоном від інфікування коронавірусом лікуються 12 українців, перебувають на карантині 744.

Про це йдеться в оперативній інформації МЗС щодо коронавірусу станом на 23:00 17 березня.

5 громадян України проходять лікування у Німеччині, двоє - у Польщі, двоє - в Італії, по одному - у Молдові, Об'єднаних Арабських Еміратах і Домініканській Республіці.

744 українця - на карантині: 712 в Єгипті у двох готелях, 16 - у Бразилії, 7 - у Німеччині, троє - в Домініканській Республіці, троє - в ОАЕ и троє - в Молдові.

П'ятеро українців одужали (четверо в Японії та один в Італії). Ще одна українка померла в Італії.

11 тис. 758 українців повернулись в Україну.

Станом на ранок 18 березня у світі зафіксовано 198 006 лабораторно підтверджених випадків захворювання коронавірусом COVID-19. Спалах нового коронавірусу було зафіксовано наприкінці грудня 2019 року в найбільш густонаселеному місті Центрального Китаю – 12-мільйонному місті Ухань.

Всесвітня організація охорони здоров'я визнала її надзвичайною ситуацією міжнародного масштабу, охарактеризувавши як епідемію з численними осередками.

В Україні наразі зафіксовано 14 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них два – летальних. У країні оголошено загальнонаціональний карантин, який триватиме до 3 квітня.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть