Байден висловиться щодо ситуації з Навальним, коли вважатиме за потрібне

Источник: podii.in.ua
Байден висловиться щодо ситуації з Навальним, коли вважатиме за потрібне

Президент США Джо Байден залишає за собою право відреагувати на ситуацію з арештом опозиціонера Олексія Навального в Росії, коли і як вважатиме за потрібне, заявила в понеділок прес-секретар Білого дому Джен Псакі.

"Президент залишає за собою право відповісти у вибраний ним час і вибраним ним чином", - сказала Псакі, відповідаючи на питання журналіста про те, чи покладе Байден відповідальність на російське керівництво за збереження здоров'я заарештованого Навального.

Минулої суботи держдеп США засудив застосування сили проти учасників протесту в низці міст Росії, а також закликав звільнити всіх затриманих і Навального.

Пізніше з аналогічними заявами виступили МЗС Великої Британії і Німеччини. Крім того, раніше в понеділок високий представник ЄС із закордонних справ Жозеп Боррель заявив, що Рада Європейського союзу також вважає за необхідне звільнити Навального і всіх затриманих на акціях у Росії 23 січня.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть