"Невіруючі заслуговують на смерть": соцмережі шоковані дитячим Youtube-шоу російських євангелістів (відео)

Источник: podii.in.ua
"Невіруючі заслуговують на смерть": соцмережі шоковані дитячим Youtube-шоу російських євангелістів (відео)

Користувачі соцмереж звернули увагу на нарізку з дитячої передачі «Недільна школа», яка виходить на YouTube-каналі пермської церкви євангелістів «Новий завіт». Ведучі озвучують для юних глядачів вкрай радикальні ідеї.

Як повідомляє TJournal, першу частину відео взяли з випуску шоу про Великдень. Шоу веде «тьотя Лєна» разом з лялькою на ім'я Сергій. На початку вони моляться, дивляться на танці, а потім ведуча розповідає про життя Ісуса. Коли «тьотя Лєна» відповідає на питання, чому Ісуса розіп'яли, вона підкреслює, що всі «злі» люди «заслуговують жахливої смерті», якщо не вірять в Бога.

«Коли люди ведуть себе дуже погано, не вірять в господа, не живуть, як вчить нас Біблія, вони заслуговують смерті. Ми б з вами, малеча, теж заслужили би смерті, тому що ми теж часто буваємо неслухняними», - заявляє ведуча.

Далі «тьотя Лєна» показує на «Сергійку», як катували Ісуса, при тому робить це дуже наочно – тикаючи ляльку цвяхами і надягаючи їй на голову терновий вінець. Ведуча питає у «Сергія», чи боляче йому. Той відповідає: «Так, дуже боляче».

Другу частину ролика взяли з випуску «Завжди радійте», в якому ведуча Христина розповідає Сергію про страждання апостола Павла — в'язниці, аварії і побиття камінням.

Зазначається, що випуски «Недільної школи» виходять на сервісі YouTube Kids з квітня 2020 року. В описі вказано, що вони призначені для аудиторії від трьох до п'яти років. Канал ведуть вчителі дитячого служіння церкви «Новий Завіт» — вони називають себе євангельськими християнами.

«Новий Завіт» зареєстровано в Мін'юсті РФ як релігійна організація. У Росії діє кілька філій в містах Пермського краю, республік Татарстан і Башкортостан, Москві та Петербурзі.

Користувачі соцмереж почали кидати на сумнівні ролики скарги. Ймовірно, найближчим часом Youtube заблокує їх.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть