Тихановська записала нове звернення: "одна людина тримає в страху всю країну"

Источник: podii.in.ua
Тихановська записала нове звернення: "одна людина тримає в страху всю країну"

Кандидат в президенти Білорусі Світлана Тихановська записала нове відеозвернення з нагоди дня народження свого чоловіка, політв'язня Сергія Тихановського.

Політик нагадала, що її чоловіка затримали за сфабрикованою справою, аби не допустити його участі у виборах президента.

«Він був затриманий в Гродно, за звинуваченням у злочині, якого не скоював. За провокацією спецслужб. Щоб він замовкнув і не брав участі у виборчій кампанії, його облили брудом», - зазначила вона.

Тихановська зазначила, що пропаганда робить злочинців з патріотів. ДержЗМІ дають неправдиву інформацію і називають людей винними без суду.

«Вся ця кричуща несправедливість і беззаконня показує нам, як працює ця гнила система. В якій одна людина все контролює. Одна людина тримає в страху країну вже 26 років. Одна людина вкрала у білорусів їх вибір», - підкреслила кандидат.

Тихановська передала глядачам слова свого чоловіка.

«Мій чоловік Сергій Тихановський просить, щоб я передала вам його слова. Він, і інші політв'язні, сидять. Але він просить, щоб ви не сиділи. Щоб ви не сиділи, а зробили все, щоб жити в країні для життя», - уклала вона.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть