У Росії чиновники забрали у дітей-інвалідів путівки на море

Источник: podii.in.ua
Россия коррупция
У Росії чиновники забрали у дітей-інвалідів путівки на море

Співробітники управління соціального захисту населення Воробйовського району Воронезької області Російської Федерації забрали у дітей-інвалідів путівки на море і віддали їх своїм дітям.

Як встановила обласна прокуратура, у 2019 році вони підробили відмови батьків потребуючих дітей від путівок в Ялту і відправили на море своїх дітей. За такою схемою були оформлені чотири з дев'яти путівок.

В ході перевірки з'ясувалося, що сім'ю одного з працівників управління необґрунтовано визнали незаможною. У цьому статусі працівниця одержувала щомісячні посібники та путівки для дочки в Ялтинський санаторій. При цьому достовірність відомостей про доходи членів цієї родини не перевірялася.

Крім того, директор управління створив комісію по встановленню виплат стимулюючого характеру працівникам за підсумками роботи за місяць. Вісім членів цієї комісії протягом року виписували собі премії, оцінюючи показники своєї роботи як високі.

Матеріали перевірки прокуратура направила в слідчі органи.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть