Україна та Німеччина продовжать співпрацю щодо підтримки бізнесу

Источник: podii.in.ua
Україна Німеччина
Україна та Німеччина продовжать співпрацю щодо підтримки бізнесу

Україна та Німеччина продовжать співпрацю щодо підтримки малого та середнього бізнесу. Про це повідомляє пресслужба Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України

Зазначається, що програма призначена для підтримки малого та середнього бізнесу, що сприяє їхньому виходу на глобальні ринки. Так, протягом 2017/19 р. в програмі взяли участь майже 1,5 тис. підприємців, а також було укладено 54 угоди на суму €5,8 млн. Підписання спільної заяви дозволяє продовжити співробітництво до 2023 року.

«Для розвитку малого та середнього бізнесу в Україні надзвичайно важливо впроваджувати інноваційні ідеї, залучати сучасні технології та експертів з управління проєктами. Участь в програмі та стажування в Німеччині дозволяє підвищувати кваліфікацію українських менеджерів у галузі зовнішньоекономічної діяльності, а також налагоджувати міжнародні ділові зв’язки», — розповіла Ірина Новікова, заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть