НАЙКРАЩІ БРИТАНЦІ: СПІВПРАЦЯ JAGUAR І ФОТОГРАФА РЕНКІНА. СТВОРЕННЯ ПРИГОЛОМШЛИВОГО НОВОГО МИСТЕЦТВА

Источник: podii.in.ua
Jaguar
НАЙКРАЩІ БРИТАНЦІ: СПІВПРАЦЯ JAGUAR І ФОТОГРАФА РЕНКІНА.  СТВОРЕННЯ ПРИГОЛОМШЛИВОГО НОВОГО МИСТЕЦТВА
Сьогодні Jaguar із гордістю представляє перші фотографії з серії вишуканих світлин, зроблених легендарним фешн-фотографом Ренкіним.
«Кімнати Ренкіна» – це спільний проект бренду Jaguar і фотографа Ренкіна, метою якого є відображення досконалості дизайну і неперевершеної продуктивності трьох ключових спортивних седанів бренду Jaguar – XF, XE та легендарного Mk 2.
Оригінальність і візуальна динаміка були передані Ренкіним завдяки трьом кімнатам-студіям. Кожна була оформлена в такому стилі, який відображав унікальний характер авто. 
Директор із дизайну Jaguar Джуліан Томпсон у своїй промові про унікальне партнерство зазначив: «Поєднання нашої жаги створювати інноваційний, видатний дизайн і репутації Ренкіна як сучасного та креативного фотографа зроблять це співробітництво ідеальним. Ми попросили Ренкіна вийти за межі стандартного сприйняття та створити серію знімків, які підкреслять характер автомобілів».
На першому фото під назвою «Високий політ» (Flying High) представлено Jaguar XF. На ньому сотні паперових птахів, пофарбованих у помаранчевий колір для контрасту з кольором кузову XF металік. Ця фотографія передає акуратний дизайн моделі XF та її ідеальний екстер’єр. 
На другому знімку під назвою «Рух у тумані» (Moving in the Mist) – Jaguar XE. На ньому напівпрозора тканина, підвішена на спеціально збудовану конструкцію, а декілька вентиляторів створюють рух повітря. Фото передає рух форми і природню елегантність моделі XE. Презентація фото відбудеться 15 жовтня 2019 року.
І нарешті третя світлина під назвою «Драма часу» (Period Drama) – це ностальгія та святкування 60-ої річниці автомобіля Jaguar Mk 2. Це фото буде представлено 21 жовтня.
Фотограф Ренкін зазначив: «Дуже рідко автомобільний бренд дає тобі карт-бланш на зйомку, але цього разу сталося саме так. Jaguar були потрібні три видовищні та привабливі фото, які б передавали основні характеристики кожної моделі. Це все, що було зазначено у брифі. Просто моя мрія».
Він також додав: «Основна ідея концепції “Кімнат” – створити фон для кожної моделі – персоналізовані візуальні декорації, які зваблюватимуть глядачів і змусять їх посміхнутися. Для мене це те, що робить всі автомобілі Jaguar такими несхожими і такими бажаними, тому я сподіваюся, що нам вдалося досягти цього».
Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть