"Челсі" обіграв чемпіонів Франції та наблизився до чвертьфіналу Ліги чемпіонів

Источник: podii.in.ua
УЕФА Челсі
"Челсі" обіграв чемпіонів Франції та наблизився до чвертьфіналу Ліги чемпіонів

Лондонський "Челсі" виграв у "Лілля" перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА завдяки голам Кая Хаверца та Крістіана Пулішича, повідомляє сайт УЄФА.

"Челсі" з перших хвилин пішов у наступ, і Кай Хаверц, який очолив напад господарів, один за одним втратив два найвигідніші моменти. Втім, з третьої спроби німець таки досяг свого, замкнувши прицільним ударом подачу Хакіма Зієша з кутового. З плином часу "Лілль" зумів відвести гру від своїх воріт і бив до перерви навіть частіше, ніж діючі переможці Ліги чемпіонів.

"Челсі" подвоїв рахунок на 64-й хвилині: Н'Голо Канте пробіг із м'ячем пів поля, після чого вивів на удар Крістіана Пулішича. Американець у ближньому бою переграв Лео Жардіма. Чемпіони Франції так і не змогли до ладу потривожити голкіпера синіх Едуара Менді – 2:0.

Жослен Гурвеннек чудово розуміє, що його команді необхідно суттєво додавати в атаці, щоб мала хоч якісь шанси на вихід до чвертьфіналу.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть