Абромавичус підтвердив достовірність переписки з Пасішником (фото)

Источник: podii.in.ua

Міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавичус підтвердив достовірність скріншота переписки з виконавчим директором «Нафтогазу» Андрієм Пасішником, який виклав у мережу депутат від «БПП» Сергій Лещенко.

Про це Абромавичус заявив журналістам перед допитом у Національному антикорупційному бюро України, передає кореспондент Громадського.

«У мене у телефоні є багато цікавої інформації, тому я ним дуже дорожу, я хвилювався за цілісність деяких даних, тому про всяк випадок відправив Сергію Лещенку, якому довіряю, цей скриншот», – сказав голова Мінекономіки.

За його словами, ці докази він представить на допиті в НАБУ.

«Є свідчення про те, що деякі політики тиснуть на призначення на ключові позиції як у державних компаніях, так і на заступників міністрів, у тому числі МЕРТ, тому ми повинні конструктивно поспілкуватися з НАБУ. Ми принесли все, що в нас є, – скриншоти та інші речі», – додав міністр.

Нагадаємо, раніше Лещенко опублікував нібито переписку Абромавичуса і Пасішника.

«Публікую ту саму смс-переписку Айвараса Абромавичуса щодо спроб Кононенка поставити йому в заступники Андрія Пасішника. Коли почався скандал, Пасішник видалив повідомлення з цього чату, однак Айварас встиг зробити копію», – написав Лещенко у Facebook.

В той же час, Пасішник заперечує взаємозв’язок переписки з кадровим призначенням у МЕРТ.

«Хочу в черговий раз зазначити, що ні з ким з приводу свого призначення не спілкувався окрім Айвараса, тому всі ці «докази» є нікчемними», - написав глава «Нафтогазу» у Facebook і представив свій варіант скріншота переписки.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть